De Fuik in Aalst
De Fuik in Aalst
De Fuik in Aalst
De Fuik in Aalst
Aalst

De Fuik

Krokant uitzicht met Parmezaanse kaas

Ja dat uitzicht! Dat prachtige uitzicht over de rivier en daarbij de zon die langzaam zakt en nooit verveelt. Dat blijft toch vooral de trigger naar dit chique restaurant met nieuwe eigenaren. Een bubbeltje en een broodje erbij en wij zitten meteen vreselijk tevreden te zijn.
Als amuse krijgen we een vrolijk drieluikje waaronder een bonbon van champignon op een krokantje van parmezaan en een Olvaritachtig hapje met wortel en komkommer. Zo, die vitaminen zijn alvast binnen. Vooraf kiezen we kerrie-bladerdeeg-mango-tomaat-limoen-honing-biet. En de Noordzeekrab-zee-egel-kaviaar-parmezaan-avocado-appel. Wel een avontuur hoor, lepelen uit iets waar je op het strand liever niet mee in aanraking komt. Voor de hoofddis knabbelden we van met de lijn gevangen zeebaars-jonge prei-rode rijst-artisjok-vinaigrette van groenten en olijfolie. En de gepocheerde kalfshaas-cantharellen-Parmezaanse kaas-preitjes.
Bij de overname in 2011 door Marco en Inez Poldervaart, afkomstig van onder andere De Gastronoom, beloofden de voormalig eigenaren dat aan kwaliteit niets verloren zou gaan. Terwijl we voor de open haard van ons rodefruitdessert snoepen stellen we vast dat de belofte is nagekomen.
Van iets van een fuik zagen we niets terug. Wel koeien. Buiten aan de overkant van de rivier en binnen op de muur geschilderd. Onder het publiek zijn veel veertigers en vijftigers. De dames kort gekapt en de heren in gladgestreken dubbelprintoverhemden. Oei! Voor trendy publiek moet je hier dus niet zijn. Wel voor lekker eten, attente bediening en dat fantastische uitzicht.
 
 

Reacties

Geschreven op: 23-04-2014

created in 1936 with a Fake Watches classic box cushion, was transformed into Luminor, more massive in its proportions and Rolex Replica uk characterized by the Crown protector identity brand-name retail. Another element of charm Replica cartier watches, the purity of the black dial, adorned with large numeric index to the cardinal points, on which is engraved Panerai Luminor characters.

Anoniem
Anoniem

Geschreven op: 25-05-2011

After 90 days of the p90x workout and nutrition plan,you can lost your weight and make you more ber p90x
Insanity workout review results with before and after pictures,Insanity Workout is a complete workout that will give you a perfect body in a few days. I hope our Insanity Workout 60 Days to your liking.
Welcome come to here you will fall in love with the Insanity DVD which receive the large customers love and can keep you heathy. Furthermore,the Insanity Workout DVD which can exercise your muscles and increase personal body quality.

Paultje
Paultje
Member
Geschreven op: 02-08-2010

Als frequent restaurant-bezoeker en gediplomeerde wijnkenner heb ik vastgesteld dat De Fuik absoluut tot de top behoort. Alles klopt hier: creatief en smaakvol eten met prachtige wijnen. Prima sfeer in mooie ambiance. Uitstekende bediening met echte aandacht voor de gast. Voor een echt (smaak)feestje ga ik naar De Fuik: "it's worth every penny".

C
C
Member
Geschreven op: 31-03-2008

Uitmuntend restaurant. Unieke ligging.


Please register or login to post a comment.