't Schulten Hues in Zutphen
't Schulten Hues in Zutphen
't Schulten Hues in Zutphen
Zutphen

't Schulten Hues

Een groot proeffestijn

Vanaf de straat aan de Kerkhofzijde zien we Peter Gast en zijn mannen al druk in de weer in de keuken. We kunnen niet wachten tot het resultaat bij ons op het bord ligt. Want het niveau in deze sterrenkeuken ligt hoog. We kiezen de sint-jakobsmosselen van de kaart en weten niet welke bereiding nu het lekkerst is; die met zure room en kruidkoek of die met aardappel. Ook het Drents Hoogveenlam met ingelegde prei en jus van lavendel is heerlijk. ’t Schulten Hues is gevestigd in een oud gymnasium, waar ook de politie en gemeente Zutphen hun onderkomen hebben gehad. Het oude schoolgebouw is modern ingericht met opvallend veel grijstinten. Niet zo spannend, maar het restaurant blijft in beweging. Sinds september 2011 wordt er samengewerkt met Eden Hotel Zutphen, waar onder andere een nieuw food concept uit voortvloeit, dat culinaire hoogstandjes aanbiedt tegen vriendelijke prijzen.

Reacties

Geschreven op: 23-04-2014

As illustrate perfectly the Replica Watches many appearances of the trademark in films on aquatic themes, Hamilton maintains patek philippe replica a longstanding special relationship with the maritime world. Hamilton Khaki Fake Rolex Sub Auto Chrono demonstrates this ability to create products that make waves, whether instruments vital to the heroic Navy divers in The Frogmen.

T. van Vliet
T. van Vliet
Member
Geschreven op: 07-08-2011

Vanuit de Randstad met 3 vriendinnen naar Zutphen gereden voor een speciale culinaire avond. Exact om 19:30 gearriveerd maar geen gastvrouw bij aankomst. Met slechts 5 bezette tafels hoopten we op persoonlijke aandacht. Gekozen voor 2 x 5-gangen en 2 x 8-gangen menu. Dit bleek niet mogelijk, omdat als groep was geboekt (wel mogelijk indien als 2 x 2 geboekt...). Gedwongen dus voor 1 menu gekozen. Bediening ondanks de kleine schaal van dit restaurant zeer ondermaats: vergeten van drankjes, matige uitleg bij amuses en gerechten, suiker en melk bij de koffie vergeten en als klapper vergeten te melden dat het dessert alcohol bevat (met allergische reactie van tafelgenoot tot gevolg...). Dergelijke fouten zijn niet op zijn plaats in dit type etablisement. Het eten zelf helaas ook ondermaats. Garnituur bij vier(!) gerechten hetzelfde, venkel oneetbaar en al met al weinig inspiratie. Chocolade bij koffie 20,-- extra... Met hoge verwachting afgereist, diep teleurgesteld geretourneerd. Afrader.

Mary Plagman
Mary Plagman
Member
Geschreven op: 12-09-2009

Een van de beste restaurants van Nederland wat ons betreft! Bij dit soort unieke ervaringen denk je niet aan je portemonnee alleen maar aan genieten!


Please register or login to post a comment.