Beachclub Zuiderduin in Westkapelle
Beachclub Zuiderduin in Westkapelle
Westkapelle

Beachclub Zuiderduin

Perfecte oesterspot

Wat een view! Boven op het zonneterras van Beachclub Zuiderduin, weggezakt in de kussens van de rieten banken, kijk je uit over dat prachtig brede strand van Westkapelle, de zee en de duinen. Loungemuziek op volume achtergrond (het is hier geen Bloemendaal!). In de koelers van Veuve Clicquot bubbelen de flessen champ er bijna uit. Wie heeft er nu nog een meditatiesessie nodig?
Het enige wat onze rust hier verstoort, is een onervaren lid van de – overigens heel prettige – bedieningscrew wiens grote talent het omkegelen van glazen is. Ach, een beetje entertainment kan geen kwaad.
Vanaf de parkeerplaats is het een kleine wandeling over een idyllisch begroeid weggetje langs een weiland met schapen. En dan die klim op die enorme trap naar het strand. Wij kunnen je zeggen: het is het waard. Boven op de duin voel je je on top of the world. Zeker als je daarna die heerlijke goede Zeeuwse oesters naar binnen laat glijden. Op de kaart vind je fingerfood, wraps, broodjes, salades en heel veel vissige voor- en hoofdgerechten.
Maar die oesters... Ja, doet u nog maar een half dozijn.
 
 

Meer restaurants

Filter op:


TIP! Kaarten en restaurants in de omgeving zijn ook mobiel beschikbaar via m.specialbite.com

Reacties

Geschreven op: 23-04-2014

Its water resistance up to Replica Watches 30 bar (300 m) is completed finishes as an illustration in relief of hublot Replica a manta on the bottom of the box and a sport ultra bezel Ray. The latter Panerai Replica is very handy thanks inserts rubber out of stainless steel, for an amazing 3D effect. The Crown and screw push the chronograph buttons remind diving cylinders valves.

gua gua
gua gua
Member
Geschreven op: 27-09-2013

Sant Antoni food Coach Outlet Online market Coach Outlet sells a wide selection of Coach Factory Outlet local fresh Coach Outlet Online items, in addition, on Coach Factory Outlet Sunday there's Coach Outlet Store Online even a book and coin Coach Outlet Store Online market located here. The principal functionality to obtain standing of Burberry manages is Coach Factory Online going to be demand throughout the luxury. In addition they stability the requirements and constraints Coach Outlet hough maintaining their visionary inte

Renske en Co
Renske en Co
Member
Geschreven op: 20-08-2013

Onlangs samen een weekendje genoten op Walcheren. Wat een sublieme plek, heerlijk gegeten, echte verwennerij. Heerlijke salades, fantastische kreeft, trendy drankjes, lekkere sfeer, goede, kundige bediening. Oke, het heeft zijn prijs maar daar krijg je ook heel wat voor. Goeie wijnen, overigens.
Zondag nog voor koffie en de lunch terug geweest, door mooie weer en lekker uit de wind, in de zon op het bovendek laten verwennen.
Een plek om vaak terug te komen !!

Geschreven op: 14-08-2012

Voor ons nooit meer! Vanavond gegeten bij Beachclub Zuiderduin. Toen we af moesten rekenen, bleken de prijzen ineens hoger te zijn dan op de menukaart stond!!! Met het bewijs in handen, moesten wij toch meer afrekenen dan er op de menu kaart stond. Er was geen discussie over mogelijk, zo stond het in de kassa. Dat er op de menu kaart iets anders stond, daar hadden ze geen boodschap aan. Dit waren de nieuwe prijzen... Bij thuiskomst op de website gekeken, maar ook daar stonden deze verhoogde prijzen niet. Het ging ons niet om het geld, maar dit hadden wij nog nooit meegemaakt.. Er kon niet eens een klein excuus vanaf. Ik moet zeggen dat de beachclub verder wel een prachtige locatie heeft en het eten was goed. De bediening was wat rommelig, het bier was lauw/warm (dit was hun bekend, maar ze serveerde het toch), maar verder prima. Jammer van de slechte afhandeling!

Geschreven op: 28-06-2010

Gewoon even naar de buren lopen richting Westkapelle daar staat Beachclub Bluv!,goeie kok, leuke betaalbare menukaart , lekker loungen in de fatboys met een drankje en een hapje, zeker de moeite waard om een paar honderd meter verder te lopen.........

mvtm
mvtm
Member
Geschreven op: 25-09-2009

Wij zijn hier op een zonnige middag naar toe gegaan, en eerlijk is eerlijk het ziet er allemaal gelikt uit.... Maar daar is ook alles meteen mee gezegd, Je kunt hier heerlijk ontspannen zitten en komt zeker te weten tot rus maar het is duur! 7,50 voor een portie bitterballen sorrie hoor.. Wij zaten boven in het "lounge" gedeelte en je mag verwahten dat ze voor het geld je drankjes en hapjes wel komen brengen maar helaas, De drankjes moesten we ( en wij waren niet alleen) zelf gaan halen. De kaart bood niet veel bijzonders en de bediening was erg rommelig. Heel erg jammer voor zo een mooie locatie. Als de service en de kaart wat beter en bijzonderder waren geweest kwamenwij hier zeker nog wel eens terug en zijn wij ook best bereid om hier de hoofdprijs voor te betalen, maar nu zal je ons hier zeker niet zo snel meer zien Jammer!


Please register or login to post a comment.