Restaurant One in Roermond
Restaurant One in Roermond
Restaurant One in Roermond
Restaurant One in Roermond
Roermond

Restaurant One

Lekker creatief

De nauwkeurige opmaak van de borden is het eerste dat opvalt. Dan volgt de smaak van de verrassende en creatieve gerechten: subtiel, in balans en vooral erg lekker. Edwin Soumang’s ervaring – opgedaan bij The Fat Duck en De Librije – en enorme ambitie resulteren in smaakvolle gerechten met een eigen signatuur. De sashimi van tonijn met schuim van rijst, Thaise marinade en wasabisorbet is een van zijn specialiteiten, net als Canadese cannerkreeft met ijskruid, komkommer, watermunt en couscous. De frambozensoufflé smaakt zo goed dat we zouden willen dat wachten (vijftien minuutjes staat op de kaart al aangegeven) altijd zo wordt beloond. Gastvrouw en sommelier Bethany DeLong voorziet de gerechten vakkundig van passende wijnen en zorgt voor sfeer in het restaurant dat verder wat saai oogt. De locatie in een buitenwijk van Roermond is niet de meest logische plek voor een restaurant, maar het eten maakt zelfs dát goed.

Reacties

Bill Goran
Bill Goran
Member
Geschreven op: 22-05-2014
Geschreven op: 23-04-2014

Este dial encuentra su Relojes de imitacion lugar en una caja de oro blanco sólido de 39 mm que alberga un manual mecánico calibre Hublot replica también en oro blanco sólido totalmente decorado y mano grave. Entre Julien Coudray, recordar que el movimiento se dirige siempre en el mismo material que la caja... En este caso, gris oro. Tenga en cuenta también la pequeña ventana.

Geschreven op: 01-09-2012

Vreselijk verveelde sfeer, erg saai. Niet onder de indruk van de service of de gerechten.
NIET DOEN!

hans smeets
hans smeets
Member
Geschreven op: 10-09-2009

Lucky number One.

Wat een restaurant, je wordt met een warm onthaal ontvangen, door de jongegastheer.
Eenmaal in de mooie lounge plaats genomen te hebben, beginnen ze met een shotje mineraalwater, de EERSTE keer op de avond dat je verrast wordt met iets leuks. Na dat ze het apparatief hebben in geschonken beginnen ze met lekkere amuses.
Als we de keuze hebben gemaakt worden we naar de tafel begeleid. Alles is de hele avond tot in de puntjes verzorgt, de wijnen wat de gastvrouw schenkt, combineren uitstekent met de gerechten wat de chefkok voor ons klaar heeft gemaakt.
De passie wat het team uitstraalt, zie je terug op het bord.
Het is geen lucky number One, want geluk dwing je af met zulke mooie en lekkere gerechten.

CHAPEAU!!!!!!!!

Geschreven op: 02-09-2009

Pure verwennerij, zeer gastvrij en sfeervol restaurant. Je zintuigen worden op alle manieren geprikkeld.
Door eenvoud en goede smaak op een hoog niveau, kortom zeker de moeite waard om je te laten verrassen door dit culinair hoogstandje!!!!!

Frank Rubel
Frank Rubel
Member
Geschreven op: 29-08-2009

Heel gastvrij wordt je telkens onthaald door de van oorsprong Canadese gastvrouw. De locatie zelf is niet de meest romantische maar er zijn wel gratis parkeerplaatsen voor de deur en vanaf de A73 is het maar een klein stukje rijden.
Telkens weer weten de amuses de juiste smaakpapillen te kietelen en verlang je snel naar meer.
Sinds korte tijd (maar waarschijnlijk nog maar een paar mooie herfstavonden dit jaar) kan het apperatiefje genuttigd worden op het terras en ook het interieur wordt regelmatig gewijzigd om de sfeer te verhogen.
Voor de rest kan ik mij aansluiten bij mijn voorganger: geniet van het eten voor een redelijke prijs (vergeet de koffie met huisgemaakte lekkernijen niet!)


Please register or login to post a comment.