Al Mundo in Den Bosch
Al Mundo in Den Bosch
Den Bosch

Al Mundo

Bijzondere ervaring

Soms kom je een restaurant voor de eerste keer binnen en ga je aan het eind van de avond als een goede vriend van de gastheer weer weg. Zo’n bijzondere ervaring hadden wij onlangs bij Al Mundo in Den Bosch. Het restaurant is al enkele jaren open en heeft een kleurrijke bijdrage geleverd aan de recente opfleuring van de noordelijke helft van de Bossche binnenstad. De gele gevel kun je niet missen.
Salim en Osman staan aan het roer van dit restaurant en doen dat met een strakke rolverdeling. Salim, oorspronkelijk afkomstig uit Irak, is een uitgesproken gastheer met Arabische warmte en flair. De Egyptenaar Osman is keizer in de keuken. Zijn kaart is simpel en smakelijk mediterraans van aard met gerechten als carpaccio, ossenhaaspuntjes en kip, maar de kenners zullen hierin ook kruidige Arabische invloeden proeven. Al Mundo heeft een grote vaste klantenkring van iets oudere Bosschenaren opgebouwd. Ook vind je er veel groepen. Vooral in het weekend is het erg druk, dus zorg voor een reservering.
De prijzen zijn bijzonder voor de Bossche binnenstad. Nergens anders krijg je deze kwaliteit voor zulke schappelijke bedragen. Maar waarmee Al Mundo zich het meest distantieert van de rest van de binnenstad blijft haar gastheer. Salim is een bijzondere, gepassioneerde man met een verhaal en bovenal een duidelijke mening over van alles. Strijk eens neer in Al Mundo voor een biertje en een gesprek, en plak er meteen een lekker maal achteraan.
 

Meer restaurants

Filter op:


TIP! Kaarten en restaurants in de omgeving zijn ook mobiel beschikbaar via m.specialbite.com

Reacties

Geschreven op: 23-04-2014

In the heart of the bat Replica Watches uk the exclusive automatic movement H-31 housing that ensures accuracy and Replica omega watches excellent stability, as well as a power reserve up to 60 hours. The attention to Hublot big bang replica detail is omnipresent, as evidenced by a characteristic 'H' pattern on the dial, a wide zero suggesting serious underwater expeditions, as well as a sport.

Isendoorn
Isendoorn
Member
Geschreven op: 05-12-2011

Een van de minste restaurants in de Bossche binnenstad. De standaardgerechten op de kaart zijn erg matig uitgevoerd.


Please register or login to post a comment.