Het Spijshuys in Boornbergum
Het Spijshuys in Boornbergum
Het Spijshuys in Boornbergum
Boornbergum

Het Spijshuys

Keuze genoeg!

 

In het pittoreske Friese dorp Boornbergum, in een vrijstaand pand, zit Het Spijshuys van Gerard (chef) en José (maître) de With. Vanbuiten statig ouderwets met een klein terras, vanbinnen verrassend modern met strakke lampen, gesteven linnen en een minimalistische bar. Toch is het niet steriel. Door de paarse, lekkere stoelen, bruine accenten en
een muur vol familiekiekjes en plaatjes van Friesland zit je hier zo een hele avond uit. Ook door de gerechten die uit de keuken komen. Internationaal getint, gemaakt met veel lokale producten. Dit resulteert in bijvoorbeeld geitenkaaskroketjes met appelsalade, gemarineerde tomaat, Fries roggebrood en appelsiroop of huisgerookte snoekbaarsfilet met risotto, tuinbonen, doperwten en een kruidensaus. Je kunt ook kiezen voor een maandelijks wisselend Bib Gourmand-menu. Het restaurant is geopend vanaf 15.00 uur en je kunt ook lunchen
als je dit een dag van tevoren aangeeft. Maar alleen doordeweeks.
 
 

Meer restaurants

Filter op:


TIP! Kaarten en restaurants in de omgeving zijn ook mobiel beschikbaar via m.specialbite.com

Reacties

Geschreven op: 23-04-2014

El último testimonio así Replicas de relojes isocronismo de cada pieza, tomado y probados individualmente, siguiendo Replica Relojes procedimientos similares al COSC (misma norma ISO 3159). Este observatorio de Besançon es también uno de los centros de Relojes Rolex conocimientos del concurso internacional de Chronométrie, premiando cada dos años conforme a sus relojes de selección más precisas en el mundo.

kingsam
kingsam
Member
Geschreven op: 29-12-2013

I got what you intend, thanks for putting up. Woh I am glad to find this website through google.
compte minecraft gratuit

kingsam
kingsam
Member
Geschreven op: 29-12-2013

Useful information shared. I am very happy to read this article. thanks for giving us nice info. Fantastic walk-through. I appreciate this post.
compte minecraft gratuit

stranding
stranding
Member
Geschreven op: 01-09-2009

Wij komen regelmatig bij José en haar team. Goede sfeer en een prettige ontvangst. En natuurlijk komt José even aan tafel vragen hoe het gaat, toch wel prettig zo'n perssonlijk tintje. De gerechten zijn mooi, niet te gecompliceerd en goed verzorgd. Bijpassende wijnen vind je er voldoende en heel prettig: per glas. Je kunt er dus per gerecht een mooie en wijn bij kiezen. En voor wie niet weet wat er goed bij past heeft José het alvast voor je op de menukaart erbij geschreven.

Martin
Martin
Member
Geschreven op: 13-05-2009

Hier een avond doorbrengen is een avond uit!!!


Please register or login to post a comment.