eter57

eter57

Member

Oliva

Oliva Rotterdam

Restaurant | Reactie geplaatst op: Dinsdag 23 maart '10 - 16:27

Ga hier niet eten als het tijd is voor een rustig gesprek. Maar als je heerlijk italiaans (mediterraan) wil eten ben je hier op het goede adres. Heerlijke wijnen, zalige toetjes, en uitgebalanceerde gerechten. Bediening laat nog wel eens een steekje vallen, maar maakt dat dan ook wel weer goed, dus dat nemen we maar op de kop toe.

Bekijk reactie

Dewi Sri

Dewi Sri Rotterdam

Restaurant | Reactie geplaatst op: Dinsdag 23 maart '10 - 16:21

Wil graag warisan beoordelen, en niet dewi. Die vinden we nl. op de grindweg leuker en lekkerder. Warisan is geweldig. Goede keus tussen pittige en niet pittige gerechten, vriendelijke bediening en schappelijke prijzen. Aanrader.

Bekijk reactie

Muller

Muller Groningen

Restaurant | Reactie geplaatst op: Dinsdag 23 maart '10 - 14:17

Wat een geweldig restaurant. Wordt in Rotterdam een sterrestaurant bevolkt door voetbaltypes e.d. hier zit ook heerlijk (bijna afstofbaar) universiteits publiek. Jong, oud, chique, hip alles door elkaar. Het eten bezorgt ons een culinair orgasme. En knorrend van genoegen verlaten we het restaurant.

Bekijk reactie

Soit

Soit Rotterdam

Restaurant | Reactie geplaatst op: Dinsdag 23 maart '10 - 14:14

Soit is al jaren één van onze favo's in Rotterdam. We keren hier regelmatig terug. Value for money over het algemeen. Attente bedieningen een gezellige atmosfeer. Over het algemeen is de muziek ook te pruimen, een onderdeel wat insommige restaurants nogal ondergeschoven is.

Bekijk reactie

The Harbour Club

The Harbour Club Rotterdam

Restaurant | Reactie geplaatst op: Dinsdag 23 maart '10 - 14:11

O ja, wil toch nog even melden dat de toiletten niet alleen saai zijn maar ook buitengewoon vies.Hier moet toch wat aan te doen zijn. Met zoveel tafeltjes is een toiletdame geen onverdeelde luxe.

Bekijk reactie

The Harbour Club

The Harbour Club Rotterdam

Restaurant | Reactie geplaatst op: Dinsdag 23 maart '10 - 14:05

Absoluut een leuke plek om te gaan eten. Wil je je ogen uitkijken (inderdaad voetbalvrouwen en foute pakken) vraag dan om plaatsje aan de bar. Rustig eten in de serre kan ook. Wij hebben prima gegeten al vonden we de sauzen een beetje vlak. Maar misschien kan dat nog verbeteren. Aardige attente bediening. Maar eens met onderstaande reactie. Wat doen al die mannen in pak daar??? Wij dronken een niet te dure heerlijke wijn van de kaart. Toch wel een hele leuke aanwinst voor Rotterdam.

Bekijk reactie

Fred

Fred Rotterdam

Restaurant | Reactie geplaatst op: Vrijdag 17 april '09 - 10:23

Op de keuken valt niks af te dingen. Buitengewoon lekker eten, prachtig opgediend. Maar voor we er nog een keer gaan eten moeten we toch wel zeker weten dat de bediening wat vrolijker kijkt. Met uitzondering van één lachende meneer veel te serieus. Hospitality moet er niet uitzien als een computeraangestuurd iets, een glimlach kost niets.

Bekijk reactie